الگوی فرستادن نسخه الکترونیکی پایان نامه ها

الگوی فرستادن نسخه­ ی الکترونیکی پایان­ نامه­ ها/ رساله ­های دانشجویان تحصیلات تکمیلی به پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران روی لوح فشرده (سی­ دی)

1) فایل متن کامل پایان­ نامه/ رساله هر دانش ­آموخته روی یک لوح فشرده جداگانه ذخیره شود.

2) فایل متن کامل پایان­ نامه/ رساله­ از صفحه نخست تا صفحه­  پایانی (شامل صفحه بسم­الله، تقدیر، فهرست، و...تا فهرست منابع و چکیده­ و عنوان به زبان انگلیسی) به هر دو صورت زیر به همراه پیوست(های) دیگر آن (مانند نرم­ افزار، فونت، نقشه، عکس، فیلم، و...) در محیط­های نرم­ افزاری و با پسوندهای دیگر، روی یک لوح فشرده ذخیره شود.

2-1. در محیط Word با پسوند doc. یا docx. یا فایل (latex) tex.

2-2. در محیط Adobe با فرمت pdf

3) کد رهگیری دریافتی از سامانه­ ثبت برای هر پایان­ نامه/ رساله روی لوح فشرده­­ آن(با ماژیک مخصوص) نوشته شود.

4) فایل­های فرستاده شده بدون قفل یا رمز عبور باشند.

5) تا جایی که شدنی است، فایل­ها یکپارچه باشند و از فرستادن یک پایان­نامه/ رساله در چند فایل جداگانه خودداری شود.

6) هر لوح فشرده در یک پاکت پلاستیکی یا کاغذی جداگانه گذاشته شود.