نشست عمومی اعضای هیات علمی دانشکده پیرامون «آئین نامه مصاديق و نحوه بررسي تخلفات پژوهشی»

کد خبر: 10778    1396/08/16

نشست عمومی اعضای هیأت علمی دانشکده در روز دوشنبه مورخ 15 آبان ماه جاری به منظور بحث و گفت وگو پیرامون «آئین نامه مصاديق و نحوه بررسي تخلفات پژوهشی» برگزار شد. در این نشست جناب آقای دکتر داود نعمت اللهی رئیس کمیته صیانت از فعالیتهای پژوهشی دانشگاه به تفصیل پیرامون آئین نامه تخلفات پژوهشی و ضرورت توجه اعضای محترم هیات علمی به مفاد این آئین نامه سخن گفتند و به پرسشهای حاضران در جلسه پاسخ دادند. در ادامه جلسه همچنین اعضای هیأت علمی دانشکده بر ضرورت لحاظ کردن تفاوتهای ماهوی رشته های دانشگاهی و عنایت بیشتر سیاستگذاران به حوزه علوم انسانی و اجتماعی در تدوین ضوابط و تخصیص امکانات تأکید کردند.
در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر یعقوبی ریاست دانشکده ضمن خوش آمدگویی به حاضران، انتصاب جناب آقای دکتر غلامی را به وزارت علوم و تحقیقات و فناوری تبریک گفتند و ضمن تبریک انتصاب جناب آقای دکتر محمدی فر به ریاست دانشگاه و نیز انتصاب آقایان دکتر پاک سرشت و دکتر علی عربی به مناصب جدید، ابراز امیدواری کردند که این تحولات و فرصتهای فراهم آمده مایه پیشرفت و تعالی بیش از پیش دانشگاه گردد.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10