تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

درباره گروه

وضعیت موجود در گروه اقتصاد:

گروه اقتصاد در سال 1367 با همت دکتر عباس سلیمیان ودکتر محمد حسن فطرس تاسیس شد.

پذیرش دانشجو در رشته کارشناسی اقتصاد گرایش نظری به طور رسمی آغاز به کار کرد. در ابتدای فعالیت خود 3  عضو هیات علمی تمام وقت در گروه انجام وظیفه می نمودند که با توسعه گروه اساتید برجسته دیگری به گروه پیوستند. شایان ذکر است گروه اقتصاد دانشگاه بوعلی سینا همدان یکی از قویترین گروه های علمی در زمینه اقتصاد در بین دانشگاه های کشور می باشد که تدریس اساتید بزرگی چون تیمور رحمانی ، علی  سوری و دیگر بزرگان از افتخارات این گروه است. . با توسعه گروه و  اضافه شدن گرایش بازرگانی به مقطع کارشناسی در سال 1371   گروه موفق به  اخذ مجوز کارشناسی ارشد نیز  در دو گرایش علوم اقتصادی و توسعه اقتصادی و برنامه ریزی شد.  در نیمسال 881 نیز اولین دوره از دانشجویان دکتری به تعداد 5 نفر مشغول به تحصیل شدند..

- گرایش های فعال در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم اقتصادی 1- اقتصاد نظری  2- توسعه اقتصادی و برنامه ریزی  3- بانکداری اسلامی است

-  گرایش های فعال در مقطع دکتری علوم اقتصادی  1- اقتصاد مالی 2- اقتصاد بخش عمومی 3- توسعه اقتصادی 4- اقتصاد ایران می باشد که در سال 1400 فقط در گرایش اقتصاد مالی دانشجو پذیرفته است.

در حال حاضر وضعیت گروه اقتصاد از نظر اعضای هیات علمی،  تعداد دانشجو  و سایر اطلاعات به شرح زیر می باشد:

1-تعداد اعضای هیات علمی گروه :

ردیف

اقتصاد سنجی

دانشگاه مالزی

8 دکتر  سعید گرشاسپبی فخر علوم اقتصادی دانشگاه تبریز دکتری استادیار

در حال حاضر مدیر محترم گروه اقتصاد جناب آقای دکتر احسان حسینی  دوست می باشد.

پذیرش دانشجو  از  سال 95  به بعد با توجه سیاستهای راهبردی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری  فقط در یک گرایش علوم اقتصادی صورت می گیرد . اما تا سال94  گروه اقتصاد در مقطع کارشناسی در دو گرایش نظری و بازرگانی دانشجو  فعال دارد و در مقطع کارشناسی ارشد در دو گرایش علوم اقتصادی و توسعه اقتصادی و برنامه ریزی و در مقطع دکتری به صورت کلی گرایش علوم اقتصادی و در دو گرایش فرعی توسعه اقتصادی و اقتصاد مالی فعالیت دارد.