اطلاعیه نصب پوستر هفته پژوهش

دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی دانشکده ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش سال 1394 جهت تهیه پوستر برای نصب در هفته پژوهش نکات ذیل را دقیقاً رعایت فرمائید: 1- مقاله بایستی مربوط به کار پژوهشی دانشجو باشد و قبلاً نیز برای نشریات یا کنفرانس دیگری تهیه یا ارائه نشده باشد...

جهت تهیه پوستر برای نصب در هفته پژوهش نکات ذیل را دقیقاً رعایت فرمائید:
 2- استاد یا اساتید(در صورتی که برگرفته از پایان­ نامه باشد؛استاد راهنما) محترم در روی یک نسخه از پوستر با ابعاد A4 گواهی کنند که قبلاٌ جهت کنفرانس یا نشریه دیگری ارسال نشده و پوستر مورد تأیید است(نام و نام خانوادگی استاد و امضاء) و سپس دانشجو این نسخه را به دفتر معاونت پژوهشی دانشکده تحویل دهد(مسئول آقای حسنیان).
 3- علاوه بر نام دانشجو و مقطع و رشته، نام اساتید(در صورتی که برگرفته از پایان­ نامه باشد؛استاد راهنما و مشاور) و مرتبه علمی و نام گروه علمی (مانند: گروه اقتصاد... دانشگاه بوعلی‌سینا) درج شده باشد (همراه با آرم دانشگاه بوعلی‌سینا و آرم هفته ملّی پژوهش و فنآوری).
 4- چنانچه سال گذشته از این امتیاز استفاده کرده باشید، دیگر در این مورد به شما امتیازی تعلق نمی گیرد. به عبارت دیگر فقط به یک پوستر و حداکثر 0/25 امتیاز برای هر دانشجو اختصاص می‌یابد( دانشجویان شامل این بند اگر تمایل دارند نتیجه کار پژوهشی دوّمی را به­ صورت پوستر در هفته پژوهش ارائه­ دهند می­توانند بدون لحاظ امتیاز و حتّی بند6 با طیّ سایر مراحل کار خود را ارائه دهند).
 5- پوستر به ابعاد 70×100 سانتیمتر باشد. ضمناً پوستر روی کاغذ معمولی چاپ شود. از تهیه بنر و... و صرف هزینه اضافی خودداری شود.
 6- در صورت تأمین اعتبار پس از اتمام هفته پژوهش، فاکتور هزینه تهیه پوستر (حداکثر تا سقف تعیین شده از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه)  را جهت تائید معاون پژوهشی دانشکده به دفترپژوهشی دانشکده تحویل دهید تا پس از تهیه نامه  و لیست مربوط به تمامی دانشجویان و پوسترها به‌صورت یکجا و ارسال آن به حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه و سپس با مراجعه شخصی دانشجو هزینه تهیه پوستر پرداخت شود.
7- تاریخ هفته پژوهش 14 تا 18 آذرماه است. فرمت پوستر در سایت دانشکده علوم اقتصادی و اجتماعی موجود می‌باشد.